26.-27.5.2012 - Purolan Ratsastuskeskus

Go to content

Main menu

26.-27.5.2012

KILPAILUT

Ratsastusseura Ones Again Riders järjestää kenttäratsastuskilpailut Purolan Ratsastuskeskuksessa Lapinlahdella 26.-27.5.

Vilskettä ja jännitystä riittää molempina päivinä, toivottavasti kauniissa säässä, sillä lähtöjä on viidessä eri vaikeusluokassa yhteensä lähes kahdeksankymmentä.

Pienimmät luokat, Harraste- ja Tutustumisluokka, (estekorkeudet 80 ja 90 cm) ratsastetaan kokonaisuudessaan lauantaina 26.5. Kouluratsastuskoe alkaa klo 10:00 ja maastoesteratsastus klo 15:00. Isommat Helppo- ja Vaativa B-luokka  (estekorkeudet 105 ja 115 cm) ratsastetaan kokonaisuudessaan sunnuntaina 27.5, koulukoe alkaen klo 9 ja maastoestekoe klo 15:30.

Tähtiluokka vaativa A (estekorkeus 120 cm) ratsastetaan osissa, eli koulu- ja rataestekokeet ovat lauantaina 26.5. klo 8:30 alkaen ja hurja ja vauhdikas maastoestekoe sunnuntaina 27.5. klo 14 alkaen.

Kilpailua on järjestämässä Ratsastuskeskus Purola Oy:n henkilökunnan lisäksi suuri joukko talkoolaisia sekä yhteistyökumppanimme Pharmaxim, Biofarm sekä Vetagro, jotka ovat lahjoittaneet tuotepalkintoja kilpailuun.

Toivotamme yleisön lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan jännittäviä suorituksia. Isoimmissa luokissa näemme suorituksia Suomen parhailta kenttäratsastajilta. Vähintään yhtä jännittävää on seurata helpompien luokkien innokkaiden harrastajien  suorituksia.

Alueella on myös kanttiini, josta saa ostaa syötävää ja juotavaa.

Toivotamme kilpailijat sekä yleisön tervetulleeksi ja kiitämme lämpimästi kaikkia kilpailun toimihenkilöitä, talkoolaisia sekä muuten järjestelyihin osallistuneita!


Kilpailun johtaja
Kirsi Oksanen

 


 
Back to content | Back to main menu